Meizu M3 este anunțat în China; telefon cu display HD de 5 inch și preț de doar 92 dolari

1.206 ori
<b>Meizu M3 este anunțat în China; telefon cu display HD de 5 inch și preț de doar 92 dolari </b>După debutul lui Meizu M3 Note, iată că de astăzi în portofoliul companiei chineze regăsim și modelul compact M3 - un smartphone ce costă doar 92 dolari și care ne pune la dispoziție un display HD de 5 inch, un procesor octa-core și variante cu 2 sau 3 GB

Pe parcursul unui eveniment ce a avut loc astăzi în China, cei de la Meizu au prezentat oficial și noul smartphone Meizu M3 - produs cu dotări mid-range ce aduce câteva actualizări interesante pe partea hardware comparativ cu predecesorul său. Cel mai interesant detaliu este acela că prețul de 92 dolari se păstrează și în cazul noului sosit.

Ca dotări primim un display HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor octa-core MediaTek MT6750 de 1.5 GHz, și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.2, bliț LED și autofocus. Este inclus aici și un senzor frontal de 5 megapixeli cu deschidere f/2.0 ce promite selfie-uri de calitate.

Aflați că telefonul sosește în două variante, cea de bază oferindu-ne 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Modelul superior dublează memoria internă și optează pentru un chip de 3 GB memorie RAM, slotul microSD fiind regăsit pe ambele versiuni. Printre alte schimbări avem panoul frontal cu sticlă 2.5D și bateria de 2870 mAh integrată în carcasa de 8.3 mm.

Corpul este în continuare fabricat din policarbonat, iar ca elemente de conectivitate primim Bluetooth, GPS, Wi-Fi a/b/g/n și un port microUSB v2.0. Meizu M3 va fi disponibil pe gri, alb, roz, albastru și auriu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×