Meizu MX2, smartphone quad core Exynos apare În primele imagini live; Anunțat peste 2 săptămâni!

1.256 ori
<b>Meizu MX2, smartphone quad core Exynos apare În primele imagini live; Anunțat peste 2 săptămâni!</b>Toată lumea are așteptări mari de la compania chineză Meizu, prima care a reușit să cloneze un iPhone în mod decent cu câțiva ani în urmă și între timp a devenit și un producător de terminale Android high end destul de bune. Cel mai nou...

Toată lumea are așteptări mari de la compania chineză Meizu, prima care a reușit să cloneze un iPhone în mod decent cu câțiva ani în urmă și între timp a devenit și un producător de terminale Android high end destul de bune. Cel mai nou astfel de model este MX2, care arata ca un soi de "iPhone din viitor", după cum se vede mai jos.

Aceste imagini au ajuns prematur pe web, de vreme ce telefonul urmează să fie anunțat oficial de abia pe 27 noiembrie. Mai vedeți în aceste imagini și invitația oficială la conferința Meizu, o cutie din plastic în care se afla o bucată transparenta din plastic sau sticla, care are forma telefonului. Pe telefon îl vedeți mai jos și el arata exact cum arătau conceptele mai optimiste de iPhone 5. MX2 va fi un terminal quad core cu procesor Exynos, 2 GB RAM și un ecran 16:10 cu diagonală de 4.4 inch și rezoluție de 1280 x 800 pixeli.

Meizu MX2, smartphone quad core Exynos apare În primele imagini live; Anunțat peste 2 săptămâni!

Din păcate modele precum acesta rămân doar în China, deci putem doar să le privim cu jind deocamdată. Meizu MX 2 are și o margine foarte subțire, care ne duce cu gândul la un ecran edge to edge. Aparent marginea ar măsura doar 2.2 mm și se remarcă aici și o interfață personalizata a lui Android. Handsetul vine și cu difuzoare duale, iar partea sa din spate ar putea fi creată folosind materiale ceramice, pentru o răcire mai bună. Interfața personalizata de pe terminal poartă numele de Flyme și reprezintă o reinterpretare a lui Jelly Bean.

Meizu MX2, smartphone quad core Exynos apare În primele imagini live; Anunțat peste 2 săptămâni!

Toate bune și frumoase până acum, dar haideți să așteptăm și prețul...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×