Microsoft Lumia 535 Își face apariția În imagini live Înainte de lansarea oficială

2.067 ori
<b>Microsoft Lumia 535 Își face apariția În imagini live Înainte de lansarea oficială</b>După ce anterior Nokia posta pe pagina oficială de Facebook un teaser cu privire la debutul unui nou device din gama Lumia pe data de 11 noiembrie, astăzi avem ocazia să descoperim ce terminal se ascunde în spatele acestei imagini, device numit...

După ce anterior Nokia posta pe pagina oficială de Facebook un teaser cu privire la debutul unui nou device din gama Lumia pe data de 11 noiembrie, astăzi avem ocazia să descoperim ce terminal se ascunde în spatele acestei imagini, device numit Microsoft Lumia 535.

Astfel, prin intermediul unor fotografii ajunse pe web, putem vedea noul smartphone mid-range pregătit de către Microsoft, logo-ul companiei fiind întâlnit atât pe panoul frontal, cât și pe capacul bateriei ce adoptă un plastic glossy.

Lumia 535

Din punct de vedere al dotărilor tehnice, Microsoft Lumia 535 va oferi un display qHD de 5 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, un procesor Snapdragon 200 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED și o cameră frontală VGA.

Microsoft Lumia 535

Totodată, vom primi la pachet și o baterie de 1.900 mAh, unitate ce ar trebui să asigure o autonomie destul de bună. Se așteaptă ca Lumia 535 să oferă suport dual-SIM și să fie disponibil în 7 variante de culoare.

Microsoft Lumia 535

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×