Modelele Samsung Galaxy S4 resigilate cumpărate cu 1 leu de la eMAG.ro au Început să sosească; Surpriză - unele sunt modele noi!

11.322 ori
<b>Modelele Samsung Galaxy S4 resigilate cumpărate cu 1 leu de la eMAG.ro au Început să sosească; Surpriză - unele sunt modele noi!</b>Cu câteva zile în urmă Mobilissimo.ro relata&nbsp;în premieră în România că eMAG.ro are o aparentă greșeală a prețurilor pe pagină de produse resigilate. Am dat pontul pe Facebook și noi și alți norocoși am prins telefonul Samsung Galaxy...

Cu câteva zile în urmă Mobilissimo.ro relata în premieră în România că eMAG.ro are o aparentă greșeală a prețurilor pe pagină de produse resigilate. Am dat pontul pe Facebook și noi și alți norocoși am prins telefonul Samsung Galaxy S4 la ofertă, la doar 1 leu bucata. Am primit și zeci de mulțumiri via Facebook.

 
între timp eMAG.ro a anunțatva onora comenzile realizate în urmă greșelii de preț la produsele resigilate și primele modele au început să sosească deja. Un norocos cititor de-al nostru, Vlad Paul (imaginea de mai sus îi aparține), a primit deja telefonul și a avut o surpriză: acesta era un model nou și nu resigilat, pentru că nu mai erau destule unități resigilate în stoc, deci un bonus de la eMAG.ro. Clientul fusese sunat în prealabil și anunțat de indisponibilitatea versiunii resigilate. Un alt norocos cititor de-al nostru este Dani Jurma, care ne-a trimis captura de ecran de mai jos, unde se vede clar că telefonul este în curs de livrare!

Modelele Samsung Galaxy S4 resigilate cumpărate cu 1 leu de la eMAG.ro au Început să sosească; Surpriză - unele sunt modele noi!

Telefonul vine cu garanție oferită de producător pe 2 ani și la noi, Erwin își așteaptă în continuare telefonul, revenind imediat și cu impresii despre modelul sosit. Va reamintim că și alte produse, precum laptopuri și televizoare au apărut cu preț de câțiva lei cu câteva zile în urmă, Mobilissimo.ro anunțându-va în premieră de această ofertă realizată din greșeală (sau nu) de către eMAG.ro. De aceea e o idee bună să urmăriți Mobilissimo.ro pe Facebook pentru a primi astfel de ponturi. Ca încheiere, în afară de faptul că ne pare bine că am putut bucura pe unii dintre cititorii și urmăritorii noștri fideli, nu putem decât să ne declarăm admirația față de eMAG și cei care conduc această companie, pentru respectul ce-l poartă către clienți. Bravo! Ca un pont de final, eMAG tocmai are reduceri la produsele Samsung, detalii aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×