Motorola anunță telefonul mobil rezistent la șocuri și intemperii numit Symbol TC70

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.715 ori
<b>Motorola anunță telefonul mobil rezistent la șocuri și intemperii numit Symbol TC70</b>Deși ne așteptam ca următorul device anunțat de către Motorola să fie nimeni altul decât Moto Droid Turbo, iată că astăzi producătorul în cauză ne suprinde prin lansarea smartphone-ului de tip computer mobil numit Symbol TC70, device ce...

Deși ne așteptam ca următorul device anunțat de către Motorola să fie nimeni altul decât Moto Droid Turbo, iată că astăzi producătorul în cauză ne suprinde prin lansarea smartphone-ului de tip computer mobil numit Symbol TC70, device ce sosește într-o carcasă rezistentă la șocuri și intemperii.

Aflăm că acest device este unul dintre cele mai rezistente terminale de acest tip de pe piață existent în acest moment. Motorola Symbol TC70 rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat și va aduce la pachet peste 50 de aplicații certificate printre care regăsim soluții de inventariat, vânzări, management și multe altele.

Din punct de vedere al dotărilor tehnice, Motorola Symbol TC70 ne aduce un display de 4.7-inch protejat de sticlă Corning Gorilla Glass 2, de tehnologie VoIP, cât și de suport pentru protocoale Wi-Fi securizate. De asemenea, primim și certificare IP67 pentru rezistență la apă și scăpări accidentale pe ciment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×