Motorola Marco, Z3 cu WiFi

1.282 ori
<b>Motorola Marco, Z3 cu WiFi</b>Cel mai nou slider produs de Motorola a devenit subiectul preferat al presei de specialitate, deoarece imaginile care prezinta terminalul tocmai au fost lansate. &nbsp; Marco este acelasi slider MOTORIZR Z, dotat cu GSM\EDGE si o camera de 2 megapixeli,...

Cel mai nou slider produs de Motorola a devenit subiectul preferat al presei de specialitate, deoarece imaginile care prezinta terminalul tocmai au fost lansate.

Marco este acelasi slider MOTORIZR Z, dotat cu GSM\EDGE si o camera de 2 megapixeli, dar incluzand si un chip WiFi. Astfel, prin includerea chipului, terminalul va fi perfect compatibil cu serviciile T-Mobile. De asemenea, site-ul Boy Genius Report ne informeaza ca sistemul de operare JUIX, pe care-l include Marco, a fost modificat si reprezinta o versiune superioara celei care rula pe modelul Z3.

In aparenta, Marco este putin mai gros decat Z3, dar nu putem confirma acest atribut, pana nu vom avea cele 2 modele in fata. Noul terminal se va lansa "candva" de-a lungul acestui an si ne multumim deocamdata cu admirarea imaginilor care prezinta handsetul in toata splendoarea. Dupa recentele cifre de afaceri comunicate de Motorola oficial, scaderea profiturilor trebuie remediata prin lansarea unor terminale de top, iar Marco ar putea fi semnul de revenire a producatorului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×