MWC 2010: HTC lanseaza urmasul lui Hero, Legend; disponibil in Europa prin Vodafone din aprilie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.969 ori
<b>MWC 2010: HTC lanseaza urmasul lui Hero, Legend; disponibil in Europa prin Vodafone din aprilie</b>HTC a anuntat astazi la MWC 2010, in Barcelona, pe langa modelul HTC HD Mini si terminalul Legend, urmasul lui HTC Hero. Acest telefon Android 2.1 va sosi in Europa in luna aprilie prin Vodafone, combinand OS-ul sau cu revolutionara interfata HTC Sense....

HTC a anuntat astazi la MWC 2010, in Barcelona, pe langa modelul HTC HD Mini si terminalul Legend, urmasul lui HTC Hero. Acest telefon Android 2.1 va sosi in Europa in luna aprilie prin Vodafone, combinand OS-ul sau cu revolutionara interfata HTC Sense.

HTC Legend vine cu un design impresionant, conferit de suprafata sa neteda si continua, obtinuta prin prelucrarea unui singur bloc de aluminiu. Terminalul foloseste un ecran AMOLED HVGA de 3.2 inchi, in vreme ce trackball-ul obisnuit este inlocuit de un joystick optic, inconjurat de un buton subtire pentru o mai buna uzabilitate.

HTC Legend

Aflam si ca HTC Legend va veni cu servicii de Internet Vodafone 360 preinstalate, 512 MB ROM, 384 MB RAM, un slot pentru carduri microSD, procesor de 600 MHz, conectivitate 3G de 7.2 Mbps si WiFi. Urmasul lui Hero suporta si conectivitate GSM/HSPA/WCDMA, GPRS, EDGE si Bluetooth 2.0. Printre dotarile acestui smartphone Android se numara si o camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz, jack audio de 3.5 mm, busola digitala, functii de social networking si widgeturi HTC.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×