MWC 2014: ZTE lansează phabletul ultraslim Grand Memo II LTE, cu ecran de 6 inch

661 ori
<b>MWC 2014: ZTE lansează phabletul ultraslim Grand Memo II LTE, cu ecran de 6 inch</b>Nu doar Huawei a participat la MWC 2014, ci și faimosul lor rival de pe piața de echipamente de telecomunicații, ZTE. Aceștia din urmă au adus un nou phablet în Barcelona, modelul ZTE Grand Memo II LTE. &nbsp; &nbsp; Acesta vine cu un ecran de 6...

Nu doar Huawei a participat la MWC 2014, ci și faimosul lor rival de pe piața de echipamente de telecomunicații, ZTE. Aceștia din urmă au adus un nou phablet în Barcelona, modelul ZTE Grand Memo II LTE.

Acesta vine cu un ecran de 6 inch, are un design ultraslim și folosește un panou IPS care ocupa 80% din fațada handsetului. Ecranul oferă unghiuri de vizualizare de 178 de grade, iar handsetul folosește noua interfața MiFavor 2.3, cu un nou set de iconuri. Grand Memo II LTE măsoară 7.2 mm în grosime și rulează Android 4.4 KitKat.

Rezoluția display-ului este una HD, iar în spatele acestui model regăsim o cameră de 13 megapixeli, cu senzor Sony, BSI și deschidere F2.2. în zona frontală se afla o cameră de 5 megapixeli, iar bateria acestui model este o unitate de 3200 mAh. Că procesor avem Snapdragon 400 quad core, însoțit de 2 GB RAM și 16 GB memorie internă.

Acest produs va ajunge în magazinele din China în aprilie și apoi în Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×