MWC 2017: Oppo anunţă oficial tehnologia de zoom optic 5X pentru telefoanele sale

1.507 ori
<b>MWC 2017: Oppo anunţă oficial tehnologia de zoom optic 5X pentru telefoanele sale</b>Ca şi anul trecut, Oppo a adus la MWC tehnologii revoluţionare legate de camerele de pe smartphone-uri. În cazul lui MWC 2017 e vorba despre zoom optic 5X, folosind o lentilă telephoto integrată pe un terminal mobil.

Ca şi anul trecut, Oppo a adus la MWC tehnologii revoluţionare legate de camerele de pe smartphone-uri. În cazul lui MWC 2017 e vorba despre zoom optic 5X, folosind o lentilă telephoto integrată pe un terminal mobil.

Oppo zoom optic 5X

Mulţumită acestei tehnologii respectivul telefon va atinge zoom lossless 5X. iPhone 7 Plus se remarcase anul trecut pentru zoom optic, dar doar de 2X. Să nu vă mire sau sperie cei 5x totuşi, pentru că Galaxy K Zoom atingea 10x în 2014, iar modulul Moto Mod Hasselblad tot la 10x ajunge. E drept, folosind un mecanism optic amplu şi de mari dimensiuni…

Oppo zoom optic 5X

Oppo a reuşit să dezvolte o soluţie incredibil de compactă, ascunsă în carcasa unui telefon la un unghi de 90 de grade. Tehnologia implica o lentilă telephoto, care este rotită perpendicular la interiorul telefonului. Lumina captată de ea este reflectată printr-o prismă rotativă. Tot mecanismul se roteşte treptat la 0.0025 grade pentru un control de mare precizie al zoomului şi e oferită şi stabilizare optică.

Rezultatul e acel zoom optic exemplificat în fotografiile de mai jos. Abia aşteptam să vedem şi un smartphone care să folosească această invenţie.

Oppo zoom optic 5X

Oppo zoom optic 5X

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×