MWC 2017: Oppo anunţă oficial tehnologia de zoom optic 5X pentru telefoanele sale

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.402 ori
<b>MWC 2017: Oppo anunţă oficial tehnologia de zoom optic 5X pentru telefoanele sale</b>Ca şi anul trecut, Oppo a adus la MWC tehnologii revoluţionare legate de camerele de pe smartphone-uri. În cazul lui MWC 2017 e vorba despre zoom optic 5X, folosind o lentilă telephoto integrată pe un terminal mobil.

Ca şi anul trecut, Oppo a adus la MWC tehnologii revoluţionare legate de camerele de pe smartphone-uri. În cazul lui MWC 2017 e vorba despre zoom optic 5X, folosind o lentilă telephoto integrată pe un terminal mobil.

Oppo zoom optic 5X

Mulţumită acestei tehnologii respectivul telefon va atinge zoom lossless 5X. iPhone 7 Plus se remarcase anul trecut pentru zoom optic, dar doar de 2X. Să nu vă mire sau sperie cei 5x totuşi, pentru că Galaxy K Zoom atingea 10x în 2014, iar modulul Moto Mod Hasselblad tot la 10x ajunge. E drept, folosind un mecanism optic amplu şi de mari dimensiuni…

Oppo zoom optic 5X

Oppo a reuşit să dezvolte o soluţie incredibil de compactă, ascunsă în carcasa unui telefon la un unghi de 90 de grade. Tehnologia implica o lentilă telephoto, care este rotită perpendicular la interiorul telefonului. Lumina captată de ea este reflectată printr-o prismă rotativă. Tot mecanismul se roteşte treptat la 0.0025 grade pentru un control de mare precizie al zoomului şi e oferită şi stabilizare optică.

Rezultatul e acel zoom optic exemplificat în fotografiile de mai jos. Abia aşteptam să vedem şi un smartphone care să folosească această invenţie.

Oppo zoom optic 5X

Oppo zoom optic 5X

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×