MWC 2018: Nokia 8110 4G - revenirea telefonului banană din Matrix, acum cu cameră şi 4G

3.124 ori
<b>MWC 2018: Nokia 8110 4G - revenirea telefonului banană din Matrix, acum cu cameră şi 4G</b>Mai ţineţi minte ce telefon folosea Neo în Matrix în 1999? Era un Nokia 8110, telefonul "banană", cel uşor curbat şi mulat pe faţă, care acum revine în varianta reinventată. E vorba despre modelul Nokia 8110 4G, care a fost prezentat pe scenă azi la MWC..

Mai ţineţi minte ce telefon folosea Neo în Matrix în 1999? Era un Nokia 8110, telefonul "banană", cel uşor curbat şi mulat pe faţă, care acum revine în varianta reinventată. E vorba despre modelul Nokia 8110 4G, care a fost prezentat pe scenă azi la MWC 2018. Aveţi detalii despre el mai jos.

În primul rând aflaţi că păstrează designul iconic curbat în stilul unei banane, ba chiar şi vine pe un "galben banana", aşa cum au zis în glumă oficialii Nokia. Mai vine şi pe negru şi are o tastatură numerică, clapetă glisantă care o acoperă, dar aduce ca noutăţi şi conectivitatea 4G şi o cameră. Nu mai este bazat pe S30, ci are KaiOS ca platformă, un derivat din Firefox OS din ce am înţeles.

Include chiar şi Google Search, Google Maps, ba chiar şi Google Assistant, oricât de şocant ar suna. Nokia 8110 4G are şi Facebook şi Twitter, ba chiar şi posibilitatea de a instala aplicaţii. Nu are cameră selfie, aşa că ne mulţumim cu camera de 2 MP din spate. La bord avem un procesor Snapdragon 205, un ecran de 2.4 inch curbat cu rezoluţie QVGA şi suport VoLTE, plus WiFi. Oferă şi 512 MB RAM şi 4 GB stocare.

Bateria de 1500 mAh de la bord oferă până la 9 ore de apeluri VoLTE sau 48 de ore de playback muzical. Acest model vine în variante single şi dual SIM, cu radio FM la bord şi va costa 80 de euro la debutul din mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×