Nokia 6.1 primește al doilea update software major la fix 2 ani de la debut; Android 10 se distribuie acum

2.073 ori
<b>Nokia 6.1 primește al doilea update software major la fix 2 ani de la debut; Android 10 se distribuie acum</b>Finlandezii de la HMD Global își iau în serios promisiunile și iată că astăzi anunță startul actualizării lui Nokia 6.1 la Android 10, telefon anunțat fix acum doi ani în ianuarie 2018. Acesta este un mid-range veritabil

Finlandezii de la HMDGlobal își iau în serios promisiunile și iată că astăzi anunță startul actualizării lui Nokia 6.1 la Android 10, telefon anunțat fix acum doi ani în ianuarie 2018. Acesta este un mid-range veritabil și motivul pentru care primește și acest release software este acela că face parte din programul Android One.

Nokia 6.1

Actualizarea de față poartă numărul V4.10C și include patch-ul de securitate din decembrie 2019 într-un pachet de 1.5 GB. Din informațiile dezvăluite se pare că update-ul a ajuns deja la îndemâna utilizatorilor din țări precum India și Pakistan, dar nu ar trebui să mai dureze mult până când vom vedea Android 10 sosind și în alte regiuni.

Printre noutățile aduse aici avem gesturi de navigare, funcție smart reply, Dark Mode dar și setări adiționale pentru intimitate. Nokia 6.1 sosea pe masa de teste Mobilissimo în vara anului 2018 și rula Android 8.0 la acea vreme. Primea bile albe pentru construcția solidă, performanța bună, dar și pentru display-ul de calitate după cum menționam în recenzia sa aici.

Acum mai poate fi găsit doar pe la câțiva retaileri de pe plan local, prețul minim fiind de 649 lei în oferta Germanos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×