Nokia continua sa sufere: seful sectiunii MeeGo si-a dat demisia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.280 ori
<b>Nokia continua sa sufere: seful sectiunii MeeGo si-a dat demisia</b>Dupa ce chiar ieri aflam ca faimosul blogger Eldar Murtazin de la Mobile Review nu prea este incantat&nbsp;de versiunea lui MeeGo de pe Nokia N9, iata ca astazi asistam la inca o demisie la nivel inalt in cadrul Nokia. Astfel, oficialul care se ocupa de...

Dupa ce chiar ieri aflam ca faimosul blogger Eldar Murtazin de la Mobile Review nu prea este incantat de versiunea lui MeeGo de pe Nokia N9, iata ca astazi asistam la inca o demisie la nivel inalt in cadrul Nokia. Astfel, oficialul care se ocupa de sectiunea MeeGo, Ari Jaaksi a parasit postul, confirmand informatia pentru publicatia finlandeza Talous Sanomat.

Aparent demisia ar fi avut loc saptamana trecuta, iar purtatorul de cuvant Nokia a anuntat astazi ca aceasta problema de personal nu va afecta dezvoltarea lui MeeGo sau lansarea sa. Astfel, primul terminal bazat pe acest OS este in continuare asteptat pana la finalul anului. Demisia lui Jaaksi vine dupa o serie impresionanta de plecari ale oficialilor companiei finlandeze, fie ca e vorba de CEO-ul Olli-Pekka Kallasvuo sau de seful Nokia Mobile Solutions, Anssi Vanjoki.

Din fericire echipei MeeGo i s-a alaturat recent si Peter Skillman, responsabil cu apreciatul software PalmwebOS si acum numit sef al MeeGo User Experience and Service. Revenind la aprecierile lui Eldar Murtazin de ieri, sa fie oare N9 o dezamagire mai degraba decat telefonul salvator pentru Nokia? Cum altfel am putea explica demisia aceasta, a unui specialist ce lucreaza al un OS nelansat inca?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×