Nokia Lumia 625, primul model Nokia WP8 cu ecran de 4.7 inch, acum Într-o serie de fotografii

1.330 ori
<b>Nokia Lumia 625, primul model Nokia WP8 cu ecran de 4.7 inch, acum Într-o serie de fotografii</b>Ieri Nokia a postat un teaser pe Facebook în care ne promitea "ceva mare" și se pare că am aflat deja despre ce e vorba. Inițial se vorbea despre unn posibil phablet sau o tabletă, dar se pare că e vorba despre un smartphone cu ecran mai mare de 4.5...

Ieri Nokia a postat un teaser pe Facebook în care ne promitea "ceva mare" și se pare că am aflat deja despre ce e vorba. Inițial se vorbea despre unn posibil phablet sau o tabletă, dar se pare că e vorba despre un smartphone cu ecran mai mare de 4.5 inch.

La ora actuală nu există nici un Lumia cu ecran mai mare de 4.5 inch, deși rivali că Samsung au trecut și aceasta barieră de mult, cum e cazul modelului Ativ S. Ei bine, Lumia 625 schimbă acest trend de design, prin intermediul unui display de 4.7 inch, iar telefonul aduce și alte dotări atractive. Avem de-a face cu un model cu CPU dual core de 1.2 GHz, camera de 5 MP și LTE.

Nokia Lumia 625

Lumia 625 a ajuns pe web datorită unei publicații finlandeze cu nume impronunțabil, care afirmă că terminalul va suporta o rezoluție de 800 x 480 pixeli, va avea un ecran LCD și procesor Snapdragon S4. Primim și 512 MB RAM, o baterie de 2000 mAh și protecție Gorilla Glass 2. Handsetul suporta Bluetooth 4.0 și dispune de o cameră frontală VGA.

Deocamdată nu avem un preț pentru acest model, dar ne putem delecta cu pozele postate de @evleaks.

Nokia Lumia 625

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×