Nokia va vinde milioane de unități Lumia, anunța analiștii Deutsche Bank

948 ori
<b>Nokia va vinde milioane de unități Lumia, anunța analiștii Deutsche Bank</b>Noile telefoane Lumia de la Nokia, primele cu Windows Phone au potențialul să aducă acest OS în mainstream, dar pentru asta e nevoie de vânzări serioase. în această privință sunt optimiști analiștii de la Deutsche Bank, care au realizat o...

Noile telefoane Lumia de la Nokia, primele cu Windows Phone au potențialul să aducă acest OS în mainstream, dar pentru asta e nevoie de vânzări serioase. în această privință sunt optimiști analiștii de la Deutsche Bank, care au realizat o predicție că Nokia va vinde 2 milioane de unități Lumia doar în trimestrul 4.

Nu toți sunt la fel de optimiști totuși, deoarece experții Pacific Crest par convinși că finlandezii vor vinde doar 500.000 de terminale Windows Phone. și asta în vreme ce analistul Pierre Ferragu de la Pacific Crest a afirmat că telefoanele Lumia sunt prea scumpe, mai ales pentru inovația scăzută pe care o aduc. Un mare plus pentru atingerea milioanelor de unități prezise de germani ar putea fi oferta din Marea Britanie, care dă la pachet cu Nokia Lumia 800 un Xbox 360.

Nu e de mirare că telefonul este deja "sold out"" în UK, iar în ce privește restul Europei, smartphone-ul cu Windows Phone Mango începe să își croiască drum în mai toate țările și îl așteptăm și în România. Dacă astfel de promoții precum cea pe bază de Xbox continuă, nu m-ar mira că estimările pozitive ale experților să devină realitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×