Noul Allview Soul X va sosi cu setup quad-camera în spate! Avem dezvăluit primul teaser

1.600 ori
<b>Noul Allview Soul X va sosi cu setup quad-camera în spate! Avem dezvăluit primul teaser</b>Pentru anul 2020 cei de la Allview au planuri mari în segmentul smartphone, acolo unde pregătesc upgrade-uri inclusiv pe partea de cameră foto. Astăzi avem dezvăluit un prim teaser pentru viitorul Allview Soul X

Pentru anul 2020 cei de la Allview au planuri mari în segmentul smartphone, acolo unde pregătesc upgrade-uri inclusiv pe partea de cameră foto. Astăzi avem dezvăluit un prim teaser pentru viitorul Allview Soul X, model ce s-ar putea intitula Soul X7 sau Soul X7 Xtreme și care ar putea debuta luna viitoare la MWC sau cel târziu în primăvară.

Ce ne rezervă acest handset se poate vedea clar din materialul teaser de mai sus și anume un setup quad-camera în spate. Ei bine da și cei de la Allview trec la asemenea module foto pe telefoanele sale în acest an. Cel mai probabil vom avea inclus aici un senzor principal de 48 sau 64 mpx, un senzor ultra-wide, unul pentru bokeh și nu în ultimul rând unul dedicat pentru captura macro.

Spatele acestui telefon pare a avea un gradient special și adoptă o nuanță de verde. Cam aici se opresc informațiile din teaser, dar așteptăm ca alte detalii să fie dezvăluite în perioada imediat următoare prin materiale promo similare. Ca fapt divers aflați că Soul X6 Xtreme, telefonul cu ecran AMOLED și cameră selfie pop-up costă acum doar 999 lei pe site-ul Allview, la achiziție fiind oferită și o baterie externă de 10000 mAh cadou! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×