O companie din Brazilia se pregătește să lanseze telefoane cu Android și dual-sim sub brandul IPHONE

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.240 ori
<b>O companie din Brazilia se pregătește să lanseze telefoane cu Android și dual-sim sub brandul IPHONE</b>Prin China sunt o multitudine de companii care vând clone de iPhone, unele nu copie doar designul ci și denumirea smartphone-ului Apple. în Brazilia se pregătește o gamă de telefoane sub denumirea IPHONE, scris exact sub această formă. &nbsp;...

Prin China sunt o multitudine de companii care vând clone de iPhone, unele nu copie doar designul ci și denumirea smartphone-ului Apple. în Brazilia se pregătește o gamă de telefoane sub denumirea IPHONE, scris exact sub această formă.

Aceștia susțin că au înregistrat denumirea de IPHONE în 2000 și ar fi valabilă doar la nivelul Braziliei. Va fi interesant cum vor decurge procedurile legale, dacă iPhone va mai fi vândut în Brazilia și dacă Apple dorește să pornească un război împotriva IGB. Atât cei de la IGB pot ataca Apple cât și invers.

Prin China au fost probleme mai seriose vis-a-vis de iPad și până la urmă a fost semnată o înțelegere, din câte știu. Vă dați seama că multe companii micuțe și-ar dori să beneficeze de numele iPhone, să creeze o faimă chiar și efemeră pe blogurile și site-urile tech din întreaga lume.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×