O nouă aplicație muzicală pentru CyanogenMod 9, Android 4.0 eliberat de constrângeri!

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 1.257 ori
<b>O nouă aplicație muzicală pentru CyanogenMod 9, Android 4.0 eliberat de constrângeri!</b>Utilizatorii de CyanogenMod 9, adică faimosul ROM cu Android 4.0 la pachet vor fi încântați să afle că acum au o nouă aplicație muzicală pentru acest ROM. Softul vine cu suport pentru controlul prin gesturi și mișcări, plus integrare...

Utilizatorii de CyanogenMod 9, adică faimosul ROM cu Android 4.0 la pachet vor fi încântați să afle că acum au o nouă aplicație muzicală pentru acest ROM. Softul vine cu suport pentru controlul prin gesturi și mișcări, plus integrare personalizată în ecranul de blocare al telefonului și posibilitatea de a descărca noi teme pentru app.

Creație a lui Andrew Neal, aceasta aplicație are ca scop înlocuirea playerului muzical standard din Android 4.0 Ice Cream Sandwich, pe care nimeni nu l-a apreciat. Avantajul aici este posibilitatea crescută de personalizare și puteți modifica orice, de la fundaluri, la modalitatea de afișare a textului și barele de căutare. Tema standard a aplicației amintește de aplicația nativă Google. Rețineți că acest player suporta controlul play/pauză prin așezarea handsetului cu fața în jos pe masă sau prin scuturarea telefonului pentru a realiza anumite acțiuni.

Spre exemplu, dacă scuturați telefonul mai tare acest gest va avea rol de shuffle pentru melodii. Aveți la dispoziție și câteva widgeturi noi, de dimensiuni variate și căutare integrată și socializare în aceeași aplicație. Deocamdată nu avem un nume oficial pentru acest app, dar îl așteptam să sosească peste câteva săptămâni, inclusiv în viitoarele versiuni de CM9, dar și disponibil în Android Market.

O nouă aplicație muzicală pentru CyanogenMod 9, Android 4.0 eliberat de constrângeri!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×