Oppo Find 7 ar putea fi lansat la MWC 2014, cu un preț de aproximativ 594 dolari

1.585 ori
<b>Oppo Find 7 ar putea fi lansat la MWC 2014, cu un preț de aproximativ 594 dolari</b>Oppo Find 7, presupusul succesor al lui Oppo Find 5 este din nou subiect de zvonuri, acum că aflăm și o posibilă dată de lansare și un preț. Se pare că noul terminal ar putea debuta la MWC 2014, în Barcelona, luna viitoare. &nbsp; Handsetul va...

Oppo Find 7, presupusul succesor al lui Oppo Find 5 este din nou subiect de zvonuri, acum că aflăm și o posibilă dată de lansare și un preț. Se pare că noul terminal ar putea debuta la MWC 2014, în Barcelona, luna viitoare.

Handsetul va sosi astfel la 14 luni după Oppo Find 5, deci destul de târziu pentru un succesor de acest gen. Imaginile din acest articol ar putea reprezenta terminalul, deși nu au fost confirmate decât la stadiul de randari ale unui fan. Mai aflăm și că acest device ar putea costa în jur de 594 de dolari și că dotările sale vor include un display de 5.5 inch, cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli și o cameră de 13 megapixeli.

 Oppo Find 7 ar putea fi lansat la MWC 2014, cu un preț de aproximativ 594 dolari

în fata vom avea o cameră de 5 megapixeli, iar la interior se afla un CPU Snapdragon 800, însoțit de 3 GB RAM, 16 GB memorie internă și slot microSD. Oppo Find 7 va rula Android cu personalizarea Color OS deasupra. încă nu e clar dacă terminalul va fi lansat cu rezoluție 2K, mai alex că există și zvonuri despre o versiune cu ecran Full HD, care ar putea costa mai puțin.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×