Oppo RealMe 2 se lansează pe 28 august cu procesor Qualcomm și baterie de 4230 mAh

845 ori
<b>Oppo RealMe 2 se lansează pe 28 august cu procesor Qualcomm și baterie de 4230 mAh</b>Ultima lună de vară ne-a adus și lansarea primului smartphone Oppo sub branding Realme, brand special creat pentru a rivaliza cu seria Redmi a celor de la Xiaomi. Acest prim model din gamă se remarcă prin prețul foarte accesibil și printr-un

Undeva pe la final de primăvară cei de la Oppo dezvăluiau pe piața din India primul smartphone din seria Realme, o gamă de produse special creată pentru a rivaliza cu seria Redmi a celor de la Xiaomi. Terminalul era numit Realme 1 și se remarca în mod special prin raportul preț-specificații, dar și prin designul arătos pe care îl purta. Acum ne pregătim de lansarea unui succesor care va fi cunoscut desigur drept Realme 2.

Oppo Realme 2

Aflăm că noul model va opta pentru un ecran de 6.2 inch ce va reprezenta 88.8% din întreaga suprafață a panoului frontal dacă ne luăm după teaserul recent dezvăluit de către companie. Un procesor Snapdragon 636 se va afla la bord, înlocuindu-se soluția Helio P60 pe care primul Realme o aducea la bord în urmă cu doar câteva luni. 

Realme 2

Suntem informați tot prin intermediul unui teaser de prezența unei baterii de 4230 mAh care cel mai probabil va oferi și suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Nu există date despre RAM sau spațiul de stocare, dar ținând cont de predecesor vom primi aici configurații cu 3, 4 sau chiar 6 GB RAM și opțiuni de stocare cuprinse între 32 și 128 GB. Aparent, prețul modelului de bază nu va trece de 142 dolari. 

Lansarea lui Oppo Realme 2 are loc pe 28 august și după cum se poate vedea prin intermediul acestor materiale teaser, Oppo compară noul telefon cu variantele Redmi 6 de la Xiaomi.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×