Orange România anunţă extinderea acoperirii 4G drept feedback pentru voturile clienţilor în aplicatia Orange 4G Fun Kit

1.429 ori
<b>Orange România anunţă extinderea acoperirii 4G drept feedback pentru voturile clienţilor în aplicatia Orange 4G Fun Kit</b>Operatorul Orange România a anunțat astăzi extinderea acoperirii 4G LTE drept feedback pentru voturile clienților înregistrate în aplicația Orange 4G Fun Kit. Printre orașele ce se vor bucura de acum înainte de o acoperire extinsă se numără

Pentru că feedbackul e vital pentru buna funcţionare a unei companii, Orange România a preluat feedbackul de la clienţii săi şi a realizat îmbunătăţiri la nivel de reţea. Astfel, Orange a anunţat extinderea acoperirii 4G în urma votului clienţilor din aplicaţia Orange 4G Fun Kit.

Orange

În acest moment Orange oferă acoperire 4G pentru 6723 de localităţi şi după aceasta campanie peste 1300 de localităţi noi au primit acoperirea 4G. 25.851 utilizatori 3G şi 4G şi-au exprimat părerea via aplicaţie. Mai jos aveţi integrat şi un clip care prezintă modalitatea în care se realizează lucrări la un site, practic o mare staţie de emisie pentru a extinde acoperirea 4G.

Dacă vreţi o comparaţie inedită e cam ceea ce făceam în jocul Far Cry 4 cu stâlpii de comunicare ai personajului Pagan Min, dar invers. Aici se montează extra echipament, pe stâlpi înalţi cât blocurile sau chiar mai înalţi. Între timp în zonele cu acoperire bună 4G deja au fost realizate lucrări de densificare şi e vorba aici despre Bucureşti sau Ilfov spre exemplu.

Orange România oferă cea mai extinsă reţea 4G din ţară, acoperind 97% din populaţia urbană şi 81% din populaţia totală a ţării. Proiecte de extindere au fost realizate şi anul trecut, operatorul acoperind 2200 de localităţi noi şi colaborând cu CFR pentru a oferi WiFi gratuit la viteze 4G pe trenurile spre Constanta şi munte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×