Orange România oferă o acoperire 4G în proporție de 100% la nivel urban

1.179 ori
<b>Orange România oferă o acoperire 4G în proporție de 100% la nivel urban</b>Prin intermediul unui comunicat de presă emis astăzi de către Orange România aflăm că acoperirea 4G la nivel urban a ajuns la 100%, realizare ce are loc la 20 ani de la lansarea rețelei. Ni se dezvăluie totodată și faptul că traficul 4G a crescut de 4 ori

Astăzi operatorul Orange România a trimis un comunicat de presă prin care anunță că nivelul de acoperire 4G la nivel urban a ajuns la un procent de 100%. Realizarea are loc la 20 ani de la debutul rețelei și reprezintă un moment de referință pentru companie, Orange oferind conectivitate neîntreruptă și acces la viteze superioare, anticipând mereu nevoile utilizatorilor săi.

Încă de la lansarea serviciul Orange 4G la nivel național în 2014, traficul de date și viteze 4G a crescut de 128 ori, fiind demonstrată astfel nevoia tot mai ridicată de conectivitate. Acest comportament s-a remarcat și în trimestrul Q1 din 2017 când traficul 4G a crescut de 4 ori comparativ cu aceeași perioadă din 2016. 

Ni se dezvăluie că la data de 31 martie 2017, un număr de 2,4 milioane de clienți utilizau serviciile Orange 4G, dublu față de primul trimestru din 2016. Toate acestea au fost susținute de creșterea vânzărilor de smartphone-uri și de dispozitive conectate la smartphone (smartwatch-uri, brățări fitness, roboți, ochelari VR, Apple Airpods), precum și de extinderea în ritm alert a acoperirii serviciilor 4G oferite de Orange. 

Zonele unde serviciile 4G au înregistrat în mod constat cele mai mari vârfuri de trafic sunt București, Cluj, Iași, Sibiu și Mureș, iar intervalul orar cu cele mai mari creșteri de trafic este cumprins între ora 20:00 și ora 22:00. Rețeaua Orange 4G este prezentă în 7585 localități și aflăm că cele mai populare categorii de aplicații și de conținut pentru care utilizatorii folosesc serviciile 4G sunt următoarele: 39% streaming, 47% browsing, 5% accesare aplicații de messaging. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×