Orange România te premiază cu 100 GB de date pentru 100 zile pentru urări de Crăciun + ofertă PrePay

3.683 ori
<b>Orange România te premiază cu 100 GB de date pentru 100 zile pentru urări de Crăciun + ofertă PrePay</b>Am intrat deja în sezonul sărbătorilor de iarnă şi au apărut clasicele camioane Coca Cola şi târguri de Crăciun deja. Orange România intra devreme în spiritul sărbătorilor de iarnă, de această dată prin Orange PrePay

Am intrat deja în sezonul sărbătorilor de iarnă şi au apărut clasicele camioane Coca Cola şi târguri de Crăciun deja. Orange România intra devreme în spiritul sărbătorilor de iarnă, de această dată prin Orange PrePay. Astfel, clienţii săi sunt răsplătiţi cu 100 GB pentru 100 de zile şi pot apărea şi la TV. Aflaţi condiţiile mai jos.

Odată cu nouă ofertă PrePay, Orange îşi va recompensa clienţii cu cartelă cu Internet bonus pentru urările pe care le fac celor dragi, dar şi pentru activarea de noi opţiuni. Aceștia sunt invitaţi să urce pe site-ul campaniei o urare video de sărbători pentru cei dragi, folosind contul My Orange. Prima înregistrare le aduce o recompensă de 50 GB Internet bonus pentru 100 de zile, iar urarea ar putea chiar ajunge la TV.

Cele mai inspirate clipuri vor fi difuzate la televizor în perioada sărbătorilor, alături de simpaticele personaje Milidge şi Doig, în cadrul reclamelor Orange PrePay. Operatorul ne informează şi că cei care activează între 19 noiembrie 2019 şi 3 februarie 2020 orice opţiune PrePay de minim 5 euro va primi încă 50 GB Internet bonus.

Practic te poţi alege de vacanţa de Crăciun cu 100 GB trafic date la Orange pe cartelă, pe care să îi spargi pe streaming de Netflix cu serialul Witcher, streaming live pe Facebook de pe pârtie sau lungi nopţi pe Spotify cu colinde. Mai multe detalii găsiţi aici şi atenţie, deoarece clipurile cu urări trebuie să aibă maxim 8 secunde.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×