Oukitel K6000 este un smartphone cu baterie de 6000 mAh capabil să încarce și alte device-uri; costă 440 lei la un retailer chinez

Autor:  | Publicat în:  Oukitel 2.016 ori
<b>Oukitel K6000 este un smartphone cu baterie de 6000 mAh capabil să încarce și alte device-uri; costă 440 lei la un retailer chinez</b>&Icirc;n general, smartphone-urile din ultimul timp și nu numai, au o problemă destul de mare, și anume capacitatea bateriei. Deși aduc la pachet specificații de ultimă oră și carcase foarte subțiri, bateriile sunt cele sacrificate. Totuși,...

În general, smartphone-urile din ultimul timp și nu numai, au o problemă destul de mare, și anume capacitatea bateriei. Deși aduc la pachet specificații de ultimă oră și carcase foarte subțiri, bateriile sunt cele sacrificate. Totuși, există și opțiuni pentru cei ce nu vor să renunțe la un feature în defavoarea altuia.

Oukitel K6000 este unul dintre telefoanele din categoria mid-range ce împacă atât persoanele interesate de un pachet hardware performant, dar și pe cele care nu doresc să poarte încărcătorul tot timpul în rucsac. Începând de mâine 27 octombrie, și până pe data de 11 noiembrie, device-ul de față are parte de prețuri speciale prin intermediul EverBuying.net.

Oukitel K6000

Pentru că tot a venit vorba despre specificații, aflați că Oukitel K6000 sosește cu display HD de 5.5 inch ce ocupă 80% din panoul frontal, și care beneficiază de o sticlă 2.5D curbată spre margini. Primim un procesor quad-core MediaTek pe 64-bit, 2 GB memorie RAM și 16 GB de stocare + slot microSD.

Oukitel K6000

Acest device rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și dispune de o cameră foto principală de 8 megapixeli, capabilă să ofere fotografii la o calitate de 13 megapixeli mulțumită unei funcții de interpolare. Același lucru se întâmplă și cu senzorul frontal de 2 megapixeli ce oferă fotografii de 5 megapixeli.

Ca și elemente de conectivitate, avem la dispoziție 4G LTE, OTG, A-GPS, suport dual-SIM și Bluetooth 4.0. Cum bateria este punctul principal de interes aici, aflați că la pachet se află o unitate de 6000 mAh capabilă să încarce și alte device-uri în același timp, după cum puteți vedea în clipul de mai sus.

Oukitel K6000 este un smartphone cu baterie de 6000 mAh capabil să încarce și alte device-uri; costă 440 lei la un retailer chinez

De asemenea, această baterie promite o autonomie de până la 10 zile într-un ritm de utilizare normal, sau până la 40 zile în modul standby. Deși aduce o asemenea unitate la pachet, Oukitel păstrează o grosime destul de acceptabilă de 9.7 mm.

Oukitel K6000

În perioada 27 octombrie - 1 noiembrie, EverBuying.net va comercializa acest produs la un preț de doar 110 dolari ~ 440 lei. Ulterior, mai precis în perioada 1 - 6 noiembrie, Oukitel K6000 va costa 120 dolari, urmând ca din data de 6 noiembrie și până în ziua de 11 noiembrie, telefonul să fie vândut pentru 130 dolari.

Așadar, mai aveți 5 zile la dispoziție pentru a cumpăra acest smartphone la un preț de doar 440 lei, sumă ce cu siguranță nu va crea o gaură în buzunarul nostru. Puteți cumpăra device-ul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×