Phablet-ul HTC Desire 816 disponibil la un preț excelent prin intermediul evoMAG.ro

1.794 ori
<b>Phablet-ul HTC Desire 816 disponibil la un preț excelent prin intermediul evoMAG.ro</b>HTC Desire 816 este unul dintre acele phablet-uri de pe piață care reușește să aducă la pachet atât specificații high-end, cât și un preț mai mult decât accesibil. După cum bine știți, Desire 816 a fost testat și aici la Mobilissimo,...

HTC Desire 816 este unul dintre acele phablet-uri de pe piață care reușește să aducă la pachet atât specificații high-end, cât și un preț mai mult decât accesibil. După cum bine știți, Desire 816 a fost testat și aici la Mobilissimo, terminal ce ne-a surprins în mod plăcut, acesta fiind recomandat de noi pentru o viitoare achiziție.

Astăzi aflăm că cei de la evoMAG.ro demarează o serie de reduceri speciale ce vă oferă terminalul în cauză la un preț de 1.339 lei, sumă cu până la 150 lei mai mică față de cea practicată de către alți retaileri ce comercializează produsul. Astfel, pentru suma mai sus menționată veți primi un device cu display HD de 5.5 inch, un procesor quad-core de 1.6 GHz, 1.5 GB și o cameră foto de 13 megapixeli.

Phablet-ul HTC Desire 816 disponibil la un preț excelent prin intermediul evoMAG.ro

De asemenea, lista de specificații nu se oprește aici, terminalul sosind și cu celebrele difuzoare stereo BoomSound care vor oferi o experiență audio de înaltă calitate. Pentru cei care își doreau achiziția unui astfel de device, putem spune că acum este momentul potrivit, prețul fiind foarte mic în comparație cu alte phablet-uri din aceeași categorie. îl puteți comanda de aici.

întrega listă de telefoane la reducere, o puteți consulta aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×