Primul smartphone cu BlackBerry 10 va sosi În octombrie 2012

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 701 ori
<b>Primul smartphone cu BlackBerry 10 va sosi În octombrie 2012</b>RIM și-a pus speranțele în noul său sistem de operare - BlackBerry 10 - ce va fi regăsit pe telefoanele și tabletele concepute de către compania candiană. Bgr.com a pus mâna un un roadmap cu ce va lansa RIM în următoarele 12 luni încă din...

RIM și-a pus speranțele în noul său sistem de operare - BlackBerry 10 - ce va fi regăsit pe telefoanele și tabletele concepute de către compania candiană. Bgr.com a pus mâna un un roadmap cu ce va lansa RIM în următoarele 12 luni încă din ianuarie 2012. Informația că telefonul cu BB10 va sosi în a doua parte a anului este mai mult o confirmare.

Primul smartphone cu BlackBerry 10 va fi anunțat pe la mijlocul lui august 2012 și din octombrie ar trebui să înceapă comercializarea sa.

Nu știu dacă RIM mai are puterea să inoveze și să scoată un smartphone care să rivalizeze cu telefoanele Android în genul: HTC One X, Samsung Galaxy S3 sau cu următoarea generație a iPhone. Poate era mai corect să fac comparația între BlackBerry 10 și iOS sau Android. RIM nu văd cum ar putea să iasă în evidență într-o luptă cu companiile gigant în genul Google, Apple sau chiar și cu Microsoft.

Ultimele telefoane lansate de către RIM sunt BlackBerry 9220 și 9320 care ies în evidență doar prin prețul situat sub 200 de dolari. Specificațiile tehnice sunt modeste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×