Primul telefon cu procesor Intel sosește pe piață În această săptămână, confirmat de CEO-ul Intel

Autor:  | Publicat în:  Intel 1.968 ori
<b>Primul telefon cu procesor Intel sosește pe piață În această săptămână, confirmat de CEO-ul Intel</b>Am văzut primul telefon cu CPU Intel la CES 2012 și acolo era vorba despre Lenovo K800, bazat pe chipsetul Medfield. Ei bine, între timp și Motorola și-a anunțat intenția de a dezvolta un smartphone cu un astfel de procesor, iar la începutul...

Am văzut primul telefon cu CPU Intel la CES 2012 și acolo era vorba despre Lenovo K800, bazat pe chipsetul Medfield. Ei bine, între timp și Motorola și-a anunțat intenția de a dezvolta un smartphone cu un astfel de procesor, iar la începutul acestei săptămâni CEO-ul Intel, Paul Otellini a făcut un anunț surpriză: primul smartphone cu procesor Intel se va lansa în această săptămână.

Vestea a venit în timpul unei conferințe de raportare a rezultatelor financiare pe trimestrul 1. Sunt șanse mari să fie vorba despre Lenovo K800 aici, pe care îl vedeți în imaginea de mai sus. Acesta este un smartphone de 4.5 inch, dar vestea proastă este că el a fost creat special pentru piața din China și șansele să ajungă în Europa sunt minime. Dotările sale includ un CPU Intel Atom Z2460 de 1.6 GHz (Medfield), o carcasă groasă de 10 mm și Android 4.0. Terminalul dispune și de NFC și port HDMI, dar aici apare și o variabilă interesantă: un alt telefon cu CPU Medfield.

Speculațiile afirmă că în locul acestui smartphone Lenovo îl vom vedea lansat în această săptămână pe Lava Xolo X900, un telefon destinat pieței indiene și care fusese anunțat pentru debut pe 19 aprilie. Avem de-a face cu un terminal cu procesor Medfield de 1.6 GHz și Android 2.3.7 ca sistem de operare. Dotările sale includ un display de 3.5 sau 3.7 inch, o cameră de 8 megapixeli și o rezoluție de 1024 x 768 pixeli. Voi pe care model l-ați prefera?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×