Producătorul indian Micromax pregătește lansarea pe piață a unui flagship Windows Phone 8.1 cu display de 6 inch

Autor:  | Publicat în:  Micromax 563 ori
<b>Producătorul indian Micromax pregătește lansarea pe piață a unui flagship Windows Phone 8.1 cu display de 6 inch</b>De curând, prin intermediul unui interviu luat de către cei de la iGyann lui Shubhodip Pal, șeful departamentului de marketing din cadrul companiei indiene Micromax, a ieșit la iveală faptul că în următoarele săptămâni vom asista la lansarea...

De curând, prin intermediul unui interviu luat de către cei de la iGyann lui Shubhodip Pal, șeful departamentului de marketing din cadrul companiei indiene Micromax, a ieșit la iveală faptul că în următoarele săptămâni vom asista la lansarea unui flagship al companiei bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone 8.1, ce va aduce la pachet un display de 6 inch.

Acest device va beneficia de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon, o cameră foto principală de 16 megapixeli, o cameră secundară de 8 megapixeli, 2 GB de memorie RAM și o baterie de 2500 mAh care va oferi o autonomie impresionantă, asta dacă ne luăm după spusele lui Shubhodip Pal în interviu.

Noul flagship Micromax va avea un preț de pornire de aproximativ 415$, sumă ce îl aruncă în directă competiție pe piață cu alte device-uri de tip phablet. De asemenea, Micromax promite și faptul că în curând vom vedea pe piață terminale ce vor concura de la egal la egal cu cele mai recente high-end-uri de pe piață. Aceste noi device-uri ar putea fi lansate chiar în această vară, mai precis în luna august.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×