Realme X50 Pro 5G, noul flagship-killer Oppo va avea ecran Super AMOLED de 90Hz

918 ori
<b>Realme X50 Pro 5G, noul flagship-killer Oppo va avea ecran Super AMOLED de 90Hz</b>În așteptarea lansării oficiale de pe data de 24 februarie, iată că teaserele asociate lui Realme X50 Pro 5G continuă și asta la doar câteva ore de la aflarea veștii că telefonul va oferi suport pentru alimentare rapidă la 65W.

În așteptarea lansării oficiale de pe data de 24 februarie, iată că teaserele asociate lui Realme X50 Pro 5G continuă și asta la doar câteva ore de la aflarea veștii că telefonul va oferi suport pentru alimentare rapidă la 65W, tehnologie ce ar trebui să ajute la încărcarea bateriei în 30-40 minute (în funcție de capacitate).

Acum vine altă dezvăluire, aceea că noul smartphone va sosi cu un ecran Super AMOLED ce oferă rată de refresh de 90Hz, fix precum se întâmplă și în cazul modelelor Xiaomi Mi 10. Deși nu este specificat acest detaliu, ne așteptăm ca ecranul lui Realme X50 Pro 5G să ofere o rezoluție Full HD+ de 2340 x 1080 pixeli și diagonală de peste 6.3 inch.

Pe lista de dotări avem și puternicul procesor Snapdragon865 și până la 12 GB RAM, configurație în care ar trece de scorul de 570.000 puncte în AnTuTu. Așteptăm și scanner de amprente integrat în ecran pe acest smartphone, un setup quad-camera în spate și o cameră selfie duală decupată în display. Până pe 24 februarie vom mai afla cu siguranță și alte detalii, poate chiar și prețuri! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×