Reclama facuta de fanii terminalului iPhone: Odiseea Spatiala marca Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.029 ori
<b>Reclama facuta de fanii terminalului iPhone: Odiseea Spatiala marca Apple</b>Fenomenul de popularizare si promovare a terminalului celor de la Apple tinde sa devina obositor pentru public, dar exista unii fani ai noului telefon, care au atat de mult timp liber incat au inceput sa creeze versiuni proprii ale reclamelor ce prezinta...

Fenomenul de popularizare si promovare a terminalului celor de la Apple tinde sa devina obositor pentru public, dar exista unii fani ai noului telefon, care au atat de mult timp liber incat au inceput sa creeze versiuni proprii ale reclamelor ce prezinta iPhone.

Iata si cazul reclamei prezentate anterior, o combinatie dintre celebrul film "2001: Odiseea Spatiala" si spoturile publicitare deja celebre, care prezinta telefonul. Nu avem de-a face cu un clip banal, facut de un fan nestiutor, ci de o productie de calitate, ce poate rivaliza cu spoturi de top. In cadrul filmuletului veti vedea o versiune marita a celebrului terminal, "sunand" la baza astronautilor, aratandu-le acestora traseul ideal... pe Luna cu ajutorul Google Maps si innebunindu-i pe acestia cu muzica.

Spotul ofera o abordare originala a ideii de inovatie pe care o presupune un terminal ca iPhone, prezentand functiile sale principale pe un ton umoristic. Personal, consider ca reclama nu este iesita din comun, iar vazand comentariile pe seama acestui clip ajung la concluzia ca 80% dintre privitorii sai il considera bun din punct de vedere al realizarii, dar extrem de anost in rest. Asteptam cu interes o prezentare a lui iPhone bazata pe filmul Alien versus Predator, deoarece aceasta ar starni cu siguranta mai mult interes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×