Samsung anunţă că Galaxy S6 se vinde bine, e in grafic cu predicțiile interne

1.239 ori
<b>Samsung anunţă că Galaxy S6 se vinde bine, e in grafic cu predicțiile interne</b>Un oficial Samsung Electronics a negat zvonurile răsp&acirc;ndite de c&acirc;teva publicaţii, care afirmau că v&acirc;nzările lui Galaxy S6 nu ar fi chiar la &icirc;nălţimea aşteptărilor. Reprezentantul companiei sud coreene a declarat că...

Un oficial Samsung Electronics a negat zvonurile răspândite de câteva publicaţii, care afirmau că vânzările lui Galaxy S6 nu ar fi chiar la înălţimea aşteptărilor. Reprezentantul companiei sud coreene a declarat că terminalele S6 şi S6 Edge se vând bine, ajungând la ţinta impusă de mai marii firmei.

Aflăm şi că vânzările lui S6 vor fi clar mai mari decât cele ale lui S5, iar Samsung va promova agresiv produsele pe pieţele ţinta. Oficialul a cerut să nu fie numit, iar purtătorul de cuvânt Samsung a refuzat să comenteze pe această temă. Compania ar trebui să îşi anunţe cifrele oficiale de vânzări mâine, pe 3 iunie, în cadrul unei întâlniri cu investitorii.

Sperăm ca atitudinea Samsung să fie mai deschisă decât cea a HTC, care a refuzat accesul presei la întrunirea investitorilor şi acţionarilor din ultimele zile. Aceste declaraţii şi speculaţii apar la câteva zile după ce preşedintele Corporate Affairs de la Samsung, Park Sang-jin a declarat pentru presă că firma asiatică a înregistrat o creştere stabilă pe piaţa internaţională.

Prezentate pe 1 martie la MWC 2015, Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge au primit recenzii preponderent pozitive şi nu a existat vreun scandal care să le strice imaginea. Un raport al firmei de studii de piaţă CounterPoint arată că Samsung a vândut 6.1 milioane de modele S6 şi S6 Edge în aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×