Samsung anunță un telefon dual display cu procesor quad core, promovat de Jackie Chan

2.018 ori
<b>Samsung anunță un telefon dual display cu procesor quad core, promovat de Jackie Chan</b>Ne place când un mare producător de telefoane se abate de la normă și lansează un terminal mobil inedit, cum este cazul celor de la Samsung, cu noul lor model SCH-W2013. Acest device este inedit prin design, adoptând formatul unui telefon cu...

Ne place când un mare producător de telefoane se abate de la normă și lansează un terminal mobil inedit, cum este cazul celor de la Samsung, cu noul lor model SCH-W2013. Acest device este inedit prin design, adoptând formatul unui telefon cu clapeta, două ecrane și procesor quad core la bord.

Terminalul vine și cu o tastatură numerică, o funcție pe care nu prea o mai vezi pe smartphone-uri pe ziua de azi și se pare că își va asocia imaginea cu cea a lui Jackie Chan, pentru un plus de vizibilitate. Handsetul se vrea a fi un urmaș pentru W999, care avea un format similar, dar aduce specificații mai puternice. Printre ele se număra două ecrane de 3.7 inch, cu rezoluție WVGA, un procesor Exynos quad core de 1.4 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă, plus slot microSD.

Samsung anunță un telefon dual display cu procesor quad core, promovat de Jackie Chan

Platforma software aleasa aici este Ice Cream Sandwich. Rețineți și că acest smartphone nu este pentru utilizatorul de rând, deoarece zvonurile afirmă că ar avea un preț în jurul valorii de 3000 de dolari. La o astfel de suma, ne-am fi așteptat la două ecrane 1080p, 64 GB memorie internă și poate și ceva aur alb sau fibră de carbon la bord... Ați cumpăra un astfel de telefon, dacă ar avea preț rezonabil?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×