Samsung Galaxy A31 şi Galaxy A41 au specificaţiile scăpate online; Ce ştim despre cameră şi baterie?

2.146 ori
<b>Samsung Galaxy A31 şi Galaxy A41 au specificaţiile scăpate online; Ce ştim despre cameră şi baterie?</b>Am tot vorbit despre Samsung Galaxy A51 şi Galaxy A71, telefoane midrange anunţate pe final de an 2019 şi care au început deja să fie listate de retaileri de la noi. Urmează acum lansarea lui Galaxy A31 şi A41

Am tot vorbit despre Samsung Galaxy A51 şi Galaxy A71, telefoane midrange anunţate pe final de an 2019 şi care au început deja să fie listate de retaileri de la noi. Urmează acum lansarea lui GalaxyA31 şi A41, care deşi nu au un deadline clar, măcar ştim la ce dotări să ne aşteptăm de la ele. Hai să vedem ce dotări au scăpat.

Se pare că Galaxy A31 va adopta o cameră principală de 48 de megapixeli, alături de o cameră de 5 megapixeli Macro. Asta reprezintă un upgrade serios faţă de ce oferea Galaxy A30: camera principală de 16 MP plus secundară de 5 MP. Nu stim dacă avem setup triplu sau nu, dar sunt sanse să apară și o cameră ultra wide. Trecem la o baterie de 5000 mAh, acolo unde predecesorul avea 4000 mAh şi Galaxy A30s la fel.

Între timp Galaxy A41 va oferi o cameră principală de 48 megapixeli, dar din păcate nu ştim şi ce ne rezervă ceilalţi senzori (o sursă vorbea despre o cameră Macro de 2 MP totuşi). Aş paria că şi aici primim o cameră Macro, care pare să fie noul trend, eventual şi o a treia cameră Bokeh sau Ultra Wide. Camera frontală are o rezoluţie de 25 MP, ca la predecesor. Mă întreb dacă am scăpat de focalizarea fixă, deşi probabil că nu e cazul încă de aşa ceva.

Samsung Galaxy A31 şi A41 ar urma să vină cu 64 GB stocare în varianta de bază, conform unei scăpări trecute. Sunt şanse ca aceste modele să apară la MWC 2020, cu upgrade-uri incrementale de procesor Exynos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×