Samsung Galaxy Nexus și Nexus 7 rulează deja Android 4.2?! Iată dovezi și un nou terminal Motorola inclus pe listă!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.226 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus și Nexus 7 rulează deja Android 4.2?! Iată dovezi și un nou terminal Motorola inclus pe listă!</b>Cei de la Android Police au detectat în traficul de pe serverele lor și terminale care rulează Android 4.2 și e vorba aici despre Samsung Galaxy Nexus și Google Nexus 7, pe care este testat noul release. O astfel de scăpare are sens, în contextul...

Cei de la Android Police au detectat în traficul de pe serverele lor și terminale care rulează Android 4.2 și e vorba aici despre Samsung Galaxy Nexus și Google Nexus 7, pe care este testat noul release. O astfel de scăpare are sens, în contextul în care acestea vor fi primele terminale care vor primi actualizarea.

Mai interesant este că descoperim și un nou smartphone pe listă, Motorola Occam, care se va încadra in seria RAZR. Numele de Occam duce cu gândul la "Occam's Razor", un principiu filosofic care înseamnă că atunci când există două teorii care fac aceeași predicție, cea mai simplă e cea mai bună (preluat din serialul House MD). în fine, totul pare a indica faptul că avem de-a face aici cu un terminal Motorola Nexus, simplificat cu un Android stock și fără personalizare a softului.

E foarte posibil ca Motorola Occam să fie varianta Nexus a lui RAZR M sau RAZR HD. Tot pe această listă se afla și un alt device misterios numit Manta, tot cu Android 4.2, iar speculațiile afirmă că aici e vorba despre o tabletă, din cauza lipsei particulei "mobile" din codul său. "Manta" se potrivește cu "Manta Ray", un nume de cod mai vechi care se vehicula pentru tableta Motorola Xoom. Stingray era versiunea WiFi a lui Xoom, iar Wingray versiunea Verizon.

Ne va surprinde oare Google lansând o tabletă Nexus Motorola de 10 inch și un nou telefon Moto cu branding Nexus?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×