Samsung Galaxy Note 5 costă 3.299 lei la Cel.ro; promoția este valabilă până pe 12 octombrie

1.188 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 costă 3.299 lei la Cel.ro; promoția este valabilă până pe 12 octombrie</b>Cu toate că Samsung Galaxy Note 5 nu a sosit pe cale oficială &icirc;n Rom&acirc;nia, c&acirc;țiva retaileri au reușit să aducă &icirc;n stoc modelul de față, Cel.ro fiind unul dintre aceștia. Fiind subiectul unei campanii promoționale, cel mai...

Cu toate că Samsung Galaxy Note 5 nu a sosit pe cale oficială în România, câțiva retaileri au reușit să aducă în stoc modelul de față, Cel.ro fiind unul dintre aceștia. Fiind subiectul unei campanii promoționale, cel mai nou phablet sud-coreean beneficiază zilele acestea de un preț special.

Mai precis, în perioada 9-12 octombrie, avem ocazia să achiziționăm modelul Galaxy Note 5 la un preț de 3.299 lei, sumă cu 600 lei mai mică față de prețul practicat în mod normal. Ca dotări, știm deja că Note 5 ne aduce un panou QHD de 5.7 inch, 4 GB memorie RAM și un procesor octa-core Exynos.

La pachet se află un S-Pen de nouă generație, conectivitate 4G LTE, și o cameră foto principală de 16 megapixeli ce promite fotografii de top. Printre punctele slabe ale acestui device, se numără și lipsa unui slot microSD, eventualii posesori fiind nevoiți să se mulțumească cu doar 32 sau 64 GB de stocare.

Cel.ro vinde doar varianta de 32 GB pe negru la prețul de 3.299 lei, în timp ce modelul auriu este comercializat pentru 3.499 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×