Samsung Galaxy S6 costă 2.499 lei la evoMAG.ro; stocul este limitat!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.638 ori
<b>Samsung Galaxy S6 costă 2.499 lei la evoMAG.ro; stocul este limitat!</b>De această dată iată că cei de la evoMAG ne fac o surpriză frumoasă odată cu noua campanie de reduceri intitulată Summer Deals. Astfel, printre numeroasele produse listate &icirc;n ofertă, se numără și smartphone-ul Samsung Galaxy S6 &icirc;n...

De această dată iată că cei de la evoMAG ne fac o surpriză frumoasă odată cu noua campanie de reduceri intitulată Summer Deals. Astfel, printre numeroasele produse listate în ofertă, se numără și smartphone-ul Samsung Galaxy S6 în varianta cu 32 GB disponibilă pe alb sau negru, telefon ce costă acum 2.499 lei.

Astfel, reducerea aplicată de către evoMAG este una cu adevărat uriașă, de aproximativ 1.000 lei. Aflați totuși că stocurile de Samsung Galaxy S6 sunt limitate, lucru ce înseamnă că nu toți se vor bucura de prețul special pentru acest smartphone.

Din punct de vedere tehnic, acest model ne oferă un display QHD de 5.1 inch, un procesor octa-core Exynos, 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/1.9 și un senzor frontal de 5 megapixeli. De asemenea, avem parte și de un scanner de amprente integrat în butonul home.

Prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×