Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge primesc clipuri promoţionale oficiale (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.176 ori
<b>Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge primesc clipuri promoţionale oficiale (Video)</b>Samsung a publicat pe canalul său oficial YouTube o serie de clipuri care detaliază funcţiile lui Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge. Terminalele au fost anunţate pe 1 martie, &icirc;n cadrul unui eveniment Unpacked de la MWC 2015, la care am...

Samsung a publicat pe canalul său oficial YouTube o serie de clipuri care detaliază funcţiile lui Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge. Terminalele au fost anunţate pe 1 martie, în cadrul unui eveniment Unpacked de la MWC 2015, la care am participat prin trimisul nostru la Barcelona. Cele două terminale sunt deja apreciate de presă şi consumatorii se arata la rândul lor destul de încântaţi.

Totuşi, în afară de lista de specificaţii şi ce am reţinut din conferinţa de presă, sunt câteva aspecte care nu erau prea clare. Ele sunt lămurite de aceste clipuri, de aceea vă recomand să le priviţi. Spre exemplu am descoperit ca senzorul foto de 16 MP de pe Galaxy S6 se activează foarte rapid şi focalizează extrem de rapid, iar fotografia e realizată instant. Camera e mereu gata de captura după ieşirea din modul standby, iar telefonul aduce şi tracking autofocus, ceea ce face mai uşoară capturarea subiecţilor în mişcare.

Cu această ocazie am văzut şi nouă interfaţa foto, cu iconuri mai mici şi elemente transparente, faţă de precedentele UI-uri aglomerate. Camera principală captureaza cu 34% mai multă lumină, iar cea frontala cu 60% mai mult. Mi s-a părut interesant că în clipul oficial Samsung a testat stabilizarea optică urcând nişte scări, ceea ce am făcut şi noi la Mobilissimo.ro, începând cu iPhone 6 Plus.

Puteţi comenta aceste clipuri şi discuta despre Galaxy S6 şi în topicul dedicat pe forumul Mobilissimo.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×