Samsung Galaxy Tab 4 10.1 apare Într-o primă serie de imagini randate ce scot la iveală versiunile pe alb și negru

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.233 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 4 10.1 apare Într-o primă serie de imagini randate ce scot la iveală versiunile pe alb și negru</b>Chiar în cursul acestei zile, binecunoscutul cont de Twitter @evleaks, în spatele căruia se află nimeni altul decât Evan Peters, a postat o primă imagine randată ce prezintă o nouă tabletă Samsung, și anume Galaxy Tab 4 10.1. Din câte se poate...

Chiar în cursul acestei zile, binecunoscutul cont de Twitter @evleaks, în spatele căruia se află nimeni altul decât Evan Peters, a postat o primă imagine randată ce prezintă o nouă tabletă Samsung, și anume Galaxy Tab 4 10.1.

Din câte se poate observa, tableta apare atât pe culoarea negru, cât și pe nuanța de carcasă pe alb. Potrivit ultimelor teste benchmark apărute pe web cu device-ul în cauză, se pare că acesta va dispune de o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 și un GPU Adreno 305.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 apare Într-o primă serie de imagini randate ce scot la iveală versiunile pe alb și negru

De asemenea, vom mai primi 16 GB memorie internă, o cameră foto principală de 3 megapixlei și o cameră foto secundară de 1.3 megapixeli. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 ar putea avea un preț de pornire mult mai accesibil față de modelul Galaxy Tab Pro 10.1 ce se vinde pentru aproximativ 449$ în acest moment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×