Samsung Galaxy Tab 4 10.1 apare Într-o primă serie de imagini randate ce scot la iveală versiunile pe alb și negru

1.264 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 4 10.1 apare Într-o primă serie de imagini randate ce scot la iveală versiunile pe alb și negru</b>Chiar în cursul acestei zile, binecunoscutul cont de Twitter @evleaks, în spatele căruia se află nimeni altul decât Evan Peters, a postat o primă imagine randată ce prezintă o nouă tabletă Samsung, și anume Galaxy Tab 4 10.1. Din câte se poate...

Chiar în cursul acestei zile, binecunoscutul cont de Twitter @evleaks, în spatele căruia se află nimeni altul decât Evan Peters, a postat o primă imagine randată ce prezintă o nouă tabletă Samsung, și anume Galaxy Tab 4 10.1.

Din câte se poate observa, tableta apare atât pe culoarea negru, cât și pe nuanța de carcasă pe alb. Potrivit ultimelor teste benchmark apărute pe web cu device-ul în cauză, se pare că acesta va dispune de o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 și un GPU Adreno 305.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 apare Într-o primă serie de imagini randate ce scot la iveală versiunile pe alb și negru

De asemenea, vom mai primi 16 GB memorie internă, o cameră foto principală de 3 megapixlei și o cameră foto secundară de 1.3 megapixeli. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 ar putea avea un preț de pornire mult mai accesibil față de modelul Galaxy Tab Pro 10.1 ce se vinde pentru aproximativ 449$ în acest moment.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×