Samsung Își bate singur recordul cu Ultra Edition 5.9

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.994 ori
<b>Samsung Își bate singur recordul cu Ultra Edition 5.9</b>în jocul telefoanelor mobile, cât de subțire este foarte subțire? Dacă sunteți cei de la Samsung, răspunsul este undeva sub 5.9 mm dacă ne luăm&nbsp; după cel mai nou accesoriu de modă, modelul "Ultra Edition 5.9." Acesta este de o grosime...

în jocul telefoanelor mobile, cât de subțire este foarte subțire? Dacă sunteți cei de la Samsung, răspunsul este undeva sub 5.9 mm dacă ne luăm  după cel mai nou accesoriu de modă, modelul "Ultra Edition 5.9."

Acesta este de o grosime considerabil de mică , mai puțin decât anteriorul cel mai subțire telefon tot de la Samsung, X820.

X820 a fost arătat când se rupea în două sub o presiune foarte mică. Desigur, autenticitatea unui asemenea filmuleț a fost în mod repetat pusă sub semnul întrebării, dar oricum, sperăm ca acest nou model a fost fabricat dintr-o rășină din era spațială și polimeri ce vor împiedica înmulțirea acestora în buzunare.

Specificațiile includ un radio GSM cu bandă triplă, o cameră de 3.2 megapixeli, Bluetooth și 80MB de memorie internă. Căutați spărgătorul de recorduri Ultra Edition 5.9 care vă va goli buzunarele în luna Martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×