Samsung lanseaza 2 telefoane cu branding Diva, modele elegante pentru domnisoare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.920 ori
<b>Samsung lanseaza 2 telefoane cu branding Diva, modele elegante pentru domnisoare</b>Samsung tocmai a prezentat oficial 2 noi handseturi, modelele S5150 Olivia si S7070, pe care le puteti admira in imaginile de mai jos. Samsung S5150 Olivia este un telefon cu clapeta si cu un corp glossy, care va servi si drept oglinda. Handsetul...

Samsung tocmai a prezentat oficial 2 noi handseturi, modelele S5150 Olivia si S7070, pe care le puteti admira in imaginile de mai jos.

Samsung S5150 Olivia este un telefon cu clapeta si cu un corp glossy, care va servi si drept oglinda. Handsetul incorporeaza un LED extern, o camera de 3 megapixeli si un display QVGA de 2.2 inchi.

Samsung S7070 este un terminal elegant, care aduce cu un iPhone si foloseste un buton in forma de diamant, in partea inferioara. Printre dotarile sale se numara un display rezistiv touchscreen WQVGA de 3 inchi, Bluetooth si un slot pentru carduri microSD. Samsung nu a anuntat inca oficial aceste telefoane pentru domnisoare, dar stim ca ele vor sosi pe piata in primul trimestru al anului 2010.

Samsung S7070

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×