Samsung va folosi procesoare Qualcomm pentru unele modele Galaxy S7, conform unei surse din Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  Samsung 883 ori
<b>Samsung va folosi procesoare Qualcomm pentru unele modele Galaxy S7, conform unei surse din Coreea de Sud</b>Nu pot spune că sunt foarte surprins să aflu că Samsung va folosi procesoare Qualcomm pe viitoarele modele Galaxy S7, sau mai bine zis pe unele dintre ele. Totuşi, ce e diferit faţă de precedentele zvonuri &icirc;n această direcţie e sursa lor:...

Nu pot spune că sunt foarte surprins să aflu că Samsung va folosi procesoare Qualcomm pe viitoarele modele Galaxy S7, sau mai bine zis pe unele dintre ele. Totuşi, ce e diferit faţă de precedentele zvonuri în această direcţie e sursa lor: publicaţia Electronic Times din Coreea de Sud.

La rândul său publicaţia a citat surse din cadrul industriei, fără să le numească exact. Samsung va folosi procesoare Qualcomm Snapdragon 820 pentru viitorul flagship, care conform ultimelor zvonuri ar trebui finalizat în decembrie. Astfel, el ar putea fi gata pentru o prezentare la CES 2016, cu puţin noroc. Procesoarele S820 se vor afla doar pe modelele Galaxy S7 vândute în China şi SUA, în vreme ce varianta pentru piaţa internaţională va avea la interior un procesor Exynos.

O purtătoare de cuvânt Samsung a ţinut să afirme că nu comentează asupra zvonurilor şi speculaţiilor, iar poziţia Qualcomm nu a fost publicată încă oficial. Procesoarele Exynos de generaţie actuală sunt excelente, fiind greu spre imposibil de depăşit de rivalii lor. În schimb Snapdragon 810 a fost în prima fază primit cu răceală din cauza problemelor de supraîncălzire, rezolvate apoi de o versiune 2.1, care a început abia recent să prindă în rândul producătorilor.

Colaborarea dintre cele două firme va depinde în mod vital de temperaturile lui Snapdragon 820.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×