Scanner & Fax, o noua aplicatie pentru scanarea documentelor pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Software 2.547 ori
<b>Scanner & Fax, o noua aplicatie pentru scanarea documentelor pe iPhone</b>Daca doriti sa scanati documente importante si sa le trimiteti prin fax, dar nu aveti unul la indemana, va prezentam o aplicatie iPhone care indeplineste acest rol: Scanner & Fax. Softul este disponibil la un pret promotional de 4.99 euro pana in data de...

Daca doriti sa scanati documente importante si sa le trimiteti prin fax, dar nu aveti unul la indemana, va prezentam o aplicatie iPhone care indeplineste acest rol: Scanner & Fax. Softul este disponibil la un pret promotional de 4.99 euro pana in data de 21 februarie, el costand 6.99 euro dupa terminarea promotiei.

Scanner & Fax este o aplicatie produsa de Zirak Mobile si aflam ca softul permite scanarea documentelor si redarea lor in format PDF, descarcarea via WiFi pe PC/MAC si trimiterea prin email. De asemenea, documentele vor putea fi stocate si pe web, prin Google Docs, iDisk sau WebDAV, sau trimise prin fax, oriunde pe glob.

Pentru a utiliza functia fax, veti avea nevoie de un cont la serviciul Interfax, care vine cu tarife rezonabile. Aplicatia Scanner & Fax permite imbunatatirea calitatii imaginilor, ajustarea contrastului si luminozitatii, protejarea PDF-urilor cu un cod de acces si arhivarea faxurilor, care vor fi trimise mai tarziu.

Scanner & Fax

Scanner & Fax

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×