Sky se mandreste cu un nou telefon concept

1.044 ori
<b>Sky se mandreste cu un nou telefon concept</b>Din cand in cand, companiile de telefonie mobila aduc noi concepte despre cum cred ele ca arata viitorul telefoanelor mobile. Nu este prima si nici ultima data cand Sky prezinta unul dintre aceste telefoane. Ideea lor cu acest model a fost aceea de a face...

Din cand in cand, companiile de telefonie mobila aduc noi concepte despre cum cred ele ca arata viitorul telefoanelor mobile. Nu este prima si nici ultima data cand Sky prezinta unul dintre aceste telefoane.

Ideea lor cu acest model a fost aceea de a face dintr-un telefon subtire si stilat ceva care sa fie pe placul oamenilor de afaceri in cazul in care ar fi lansat oficial.

Mie nu-mi place curba pe care o are telefonul in partea de jos si nici nu-mi dau seama cum aceasta il poate face mai practic, dar designul general nu este prea indepartat de ceea ce avem acum pe piata, la telefoane de genul LG Chocolate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×