Smartphone-urile din seriile Galaxy S21 și Pixel 6 pot fi utilizate drept cheie digitală pentru mai multe autoturisme BMW; Google anunță noi funcții care vor sosi în Android

867 ori
<b>Smartphone-urile din seriile Galaxy S21 și Pixel 6 pot fi utilizate drept cheie digitală pentru mai multe autoturisme BMW; Google anunță noi funcții care vor sosi în Android</b>Vă spuneam recent că Google a organizat un eveniment pe 30 noiembrie în cadrul căruia au fost anunțate mai multe noutăți. Pe lângă noua versiune a OS-ului dedicată Smart TV-urilor, compania a anunțat mai multe funcții ce vor sosi în viitor

Vă spuneam recent că Google a organizat un eveniment pe 30 noiembrie în cadrul căruia au fost anunțate mai multe noutăți. Pe lângă noua versiune a OS-ului dedicată Smart TV-urilor, compania a anunțat mai multe funcții ce vor sosi în viitor pe smartphone-urile cu Android. În lumina reflectoarelor s-ar afla faptul că mai multe autoturisme BMW vor putea fi controlate folosind telefon din seriile Galaxy S21 sau Pixel 6. Detalii avem mai jos.

Noua funcție de cheie digitală va funcționa acum și cu autoturismele BMW compatibile, dar doar în cazul modelelor Galaxy S21 și Pixel 6 momentan. Funcția poate fi activată din aplicația BMW Digital Key pentru 5 smartphone-uri diferite. Astfel, mașina poate fi practic condusă atât de membrii familiei sau de prietenii care au acces.

Google a anunțat și funcția Family Bell. Prin această opțiune se pot trimite notificări pe telefoanele membrilor familiei sau direct prin boxele smart cu Google Assistant. Astfel, copiii pot fi chemați la masă mai ușor, se pot anunța seri de film în familie sau alte evenimente importante. Totodată, compania a anunțat și trei noi widget-uri pentru următoarele aplicații:

  • Google Play Books
  • Google Photos People & Pets
  • YouTube Music

Utilizatorii care nu au primit încă update-ul la Android 12 vor primi posibilitatea de a reseta toate permisiunile acordate aplicațiilor. Această funcție va sosi printr-un update Google Play Services pe toate telefoanele care rulează Android 6 sau o versiune ulterioară. Primește un update și tastatura Gboard, aducând emoji-uri noi. 

Nu în ultimul rând, Android Auto va putea fi setat pentru a porni automat atunci când telefonul este compatibil cu un anumit autoturism. De asemenea, apar și noi posibilități de a răspunde la mesaje via Google Assistant, iar controlul melodiilor se realizează mai facil.

Majoritatea acestor noi opțiuni vor sosi în următoarele săptămâni pe toate smartphone-urile care rulează Android 6.0 sau o versiune mai nouă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202

Cod: „ofertaLG”. Ai -10% extra la selecția de televizoare și sisteme audio-video LG, vândute de eMAG!Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×