Sony C5303 HuaShan Își face apariția În imagini; Iată prototipul!

Autor:  | Publicat în:  Sony 825 ori
<b>Sony C5303 HuaShan Își face apariția În imagini; Iată prototipul!</b>Atunci când l-am văzut pentru prima oară pe Sony C5303 HuaShan în imaginile de mai jos, mi-am zis că seamănă cu o combinație între HTC și BlackBerry Z10. Partea de jos a handsetului aduce cu BlackBerry Z10, în vreme ce partea din spate...

Atunci când l-am văzut pentru prima oară pe Sony C5303 HuaShan în imaginile de mai jos, mi-am zis că seamănă cu o combinație între HTC și BlackBerry Z10. Partea de jos a handsetului aduce cu BlackBerry Z10, în vreme ce partea din spate amintește de un HTC, cum ar fi modelul 8X sau Droid DNA, de exemplu.

Imaginile au fost descoperite de către site-ul german USP-Forum.de și ne permit să aruncăm o privire asupra fetei și spatelui acestui device, care se pare că ar fi disponibil în faza de prototip în aceste imagini. Imaginile indică prezența unui buton On/OFF pe partea laterală a handsetului, unul care seamănă cu cel de pe Xperia Z ca design. Vedem și că acest model rulează Android 4.1.2 Jelly Bean, dintr-un cadru cu ecranul său, iar versiunea de firmware disponibilă aici este 12.0.A.0.298.

Sony C5303 HuaShan Își face apariția În imagini; Iată prototipul!

E foarte ciudat să vedem că blițul se află sub camera, iar difuzorul din spate se află unde ar fi trebuit să se afle blițul. Spatele pare a fi unul din policarbonat, în vreme ce marginea inferioară din spate pare a fi metalică. Zvonurile afirmă că Sony C5303 vine cu un procesor quad core de 1.7 GHz, un Qualcomm Snapdragon S4 Pro, GPU Adreno 320 și un ecran HD. Ne așteptam la un anunț în cadrul MWC 2013.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×