Sony lansează smartphone-ul 4G Xperia ZL2 pe piața din Japonia

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.043 ori
<b>Sony lansează smartphone-ul 4G Xperia ZL2 pe piața din Japonia</b>Iată că un nou terminal marca Sony a fost lansat pe piața din Japonia de curând, terminal ce poartă numele Xperia ZL2. Acesta reprezintă cea de-a 2-a generație a lui Xperia XL, device care spre deosebire de modelele flagship de la Sony nu dispune...

Iată că un nou terminal marca Sony a fost lansat pe piața din Japonia de curând, terminal ce poartă numele Xperia ZL2. Acesta reprezintă cea de-a 2-a generație a lui Xperia XL, device care spre deosebire de modelele flagship de la Sony nu dispune de de certificare pentru rezistență la apă și praf.

De asemenea, Xperia ZL2 dispune de margini ale display-ului mult mai subțiri față de versiunea anterioară. Terminalul aduce un display Full HD de 5 inch, motorul grafic Bravia 2 și X-Reality, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB tactat la 2.3 GHz, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Sony Xperia ZL2

La capitolul dimensiuni, Xperia ZL2 reușește să ofere o talie de 9.8 mm și o greutate de 167 grame. Totodată, acest model aduce camera de 20.7 megapixeli pe care o regăsim în acest moment și pe Xperia Z2. Printre celelalte specificații ale lui Xperia ZL2 se mai numără o baterie de 3000 mAh, conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0, NFC și 4G LTE.

Sony lansează smartphone-ul 4G Xperia ZL2 pe piața din Japonia

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×