Sony Xperia S, AOSP și un program care s-ar putea să schimbe fața Android În ce privește update-urile de software

Autor:  | Publicat în:  Sony 9.013 ori
<b>Sony Xperia S, AOSP și un program care s-ar putea să schimbe fața Android În ce privește update-urile de software</b>A fost demarat un proiect interesant care ar putea schimba Android cu mult în bine. Când apare o nouă versiune Android, exemplu - 4.1 Jelly Bean, toți cei care dețin un smartphone Android și mai ales de top își doresc să aibă beneficiile aduse...

A fost demarat un proiect interesant care ar putea schimba Android cu mult în bine. Când apare o nouă versiune Android, exemplu - 4.1 Jelly Bean, toți cei care dețin un smartphone Android și mai ales de top își doresc să aibă beneficiile aduse de software-ul respectiv pe smartphone, dar se lovesc de neputința producătorului care după câteva luni oferă update via OTA sau printr-un soft.

Android Open Source Project - AOSP - sub conducerea lui Jean-Baptiste Queru a demarat un proiect ce include Sony Xperia S și posibilitatea de a primi update ca și telefoanele din seria Nexus. Dacă se va dovedi un succes s-ar putea ca suportul să se extindă și spre alte smartphone-uri Android. Ar fi visul multora să se concretizeze această idee.

De ce a fost ales Sony Xperia S?

Jean-Baptiste Queru spune că-i un smartphone puternic, cu partea de boot deblocată și din partea unui producător care a fost mereu prietenos în ce privește AOSP. Sony este o companie recunoscută pentru deschiderea sa în ce privește comunitățile de dezvoltatori.

Sony Xperia S aduce un display de 4.3 inch cu rezoluție HD, primul de acest fel din țara noastră. Procesorul ales a fost un Qualcomm dual-core la 1.5 GHz cu Adreno 220 GPU. Camera foto este de 12 Megapixeli și are o groază de opțiuni inclus: stabilizare foto și video, filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 1.3 Megapixeli ce filmează HD. Bateria este de 1.750 mAh, 144 gr. și 10.6 mm grosime. A pimit certificare PlayStation.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×