Sony Xperia S, AOSP și un program care s-ar putea să schimbe fața Android În ce privește update-urile de software

9.036 ori
<b>Sony Xperia S, AOSP și un program care s-ar putea să schimbe fața Android În ce privește update-urile de software</b>A fost demarat un proiect interesant care ar putea schimba Android cu mult în bine. Când apare o nouă versiune Android, exemplu - 4.1 Jelly Bean, toți cei care dețin un smartphone Android și mai ales de top își doresc să aibă beneficiile aduse...

A fost demarat un proiect interesant care ar putea schimba Android cu mult în bine. Când apare o nouă versiune Android, exemplu - 4.1 Jelly Bean, toți cei care dețin un smartphone Android și mai ales de top își doresc să aibă beneficiile aduse de software-ul respectiv pe smartphone, dar se lovesc de neputința producătorului care după câteva luni oferă update via OTA sau printr-un soft.

Android Open Source Project - AOSP - sub conducerea lui Jean-Baptiste Queru a demarat un proiect ce include Sony Xperia S și posibilitatea de a primi update ca și telefoanele din seria Nexus. Dacă se va dovedi un succes s-ar putea ca suportul să se extindă și spre alte smartphone-uri Android. Ar fi visul multora să se concretizeze această idee.

De ce a fost ales Sony Xperia S?

Jean-Baptiste Queru spune că-i un smartphone puternic, cu partea de boot deblocată și din partea unui producător care a fost mereu prietenos în ce privește AOSP. Sony este o companie recunoscută pentru deschiderea sa în ce privește comunitățile de dezvoltatori.

Sony Xperia S aduce un display de 4.3 inch cu rezoluție HD, primul de acest fel din țara noastră. Procesorul ales a fost un Qualcomm dual-core la 1.5 GHz cu Adreno 220 GPU. Camera foto este de 12 Megapixeli și are o groază de opțiuni inclus: stabilizare foto și video, filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 1.3 Megapixeli ce filmează HD. Bateria este de 1.750 mAh, 144 gr. și 10.6 mm grosime. A pimit certificare PlayStation.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×