Sony Xperia Tablet S Unboxing - același design, cu mai multă putere, alură mai slim (Video)

1.913 ori
<b>Sony Xperia Tablet S Unboxing - același design, cu mai multă putere, alură mai slim (Video)</b>Prezentată oficial la finalul lunii august, tableta Sony Xperia Tablet S a sosit în teste și la Mobilissimo.ro și vedeți mai jos unboxingul său. Mulțumim Sony România pentru acest device și după cum puteți observa avem de-a face cu un terminal...

Prezentată oficial la finalul lunii august, tableta Sony Xperia Tablet S a sosit în teste și la Mobilissimo.ro și vedeți mai jos unboxingul său. Mulțumim Sony România pentru acest device și după cum puteți observa avem de-a face cu un terminal care seamănă foarte mult cu Sony Tablet S de anul trecut, dar într-o variantă mai slim și cu dotări mai bune.

Produsul a fost anunțat la IFA 2012 și a avut parte și de un eveniment special în România, la care am participat. Tableta o găsiți la evoMAG.ro în varianta de 16 GB WiFi, la preț de 1899 lei, sau în varianta 3G de 16 GB la prețul de 2399 lei. Terminalul vine într-o cutie de mari dimensiuni, ocupată în mare parte de manuale, foarte detaliate și groase, plus obișnuitul încărcător și cablu USB. Sony Xperia Tablet S dispune de un ecran de 9.4 inch și păstrează acea formă de "revistă îndoită" pe care Sony o laudă atât de mult în 2011. în partea inferioară avem un port proprietar acoperit cu un capac înlăturabil, iar la acest port puteți conecta fie un cablu USB, fie un dongle HDMI.

Tableta oferă și conectivitate infraroșu și dispune de un procesor quad core Nvidia Tegra 3 de 1.4 GHz, 1 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli, care în mod inexplicabil vine fără bliț. Terminalul măsoară 11.85 mm în grosime și cântărește 585 grame, stând excelent în mâna utilizatorului. Carcasa este fabricată din aluminiu în partea din spate, iar tableta rulează Android 4.0.3. Mai multe detalii aflați din review-ul care vine în următoarele zile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×