Steve Jobs anunta decaderea lui Android si faptul ca oamenii nu mai citesc destul

1.272 ori
<b>Steve Jobs anunta decaderea lui Android si faptul ca oamenii nu mai citesc destul</b>Steve Jobs nu se joaca niciodata cu spusele sale, vorbind mereu deschis si direct, de parca ar face o proclamatie la fiecare cuvant. Discursul sau despre Amazon Kindle, de exemplu arata foarte clar ca Apple nu va produce niciodata un "iPod al cititului"....

Steve Jobs nu se joaca niciodata cu spusele sale, vorbind mereu deschis si direct, de parca ar face o proclamatie la fiecare cuvant. Discursul sau despre Amazon Kindle, de exemplu arata foarte clar ca Apple nu va produce niciodata un "iPod al cititului".

"Nu conteaza cat de rele sau bune sunt produsele, realitatea este ca oamenii nu mai citesc ca pe vremuri... Intregul concept este defectuos, tocmai pentru pasiunea pentru citit nu mai exista" declara Jobs. Evident, il auzisem pe CEO-ul Apple declarand lucrurile similare despre producerea unui telefon sub logo-ul marului si iata-ne 4 milioane de iPhone-uri mai tarziu, asistand la schimbarea industriei mobile datorata acestuia.

Astfel, e foarte posibil ca Apple sa pregateasca un rival pentru Kindle, unul mai subtire si cu suport AT&T 3G, dar fara antena incorporata. Jobs se declara convins de faptul ca Google va esua cu OS-ul Android, de vreme ce acesta "le va face mai mult rau decat bine" atat lor cat si partenerilor lor. CEO-ul Apple a tinut sa vorbeasca si despre retragerea lui Bill Gates, afirmand ca fostul chairman Microsoft trebuie respectat pentru decizia, Jobs afirmand subtil faptul ca nu-l vom vedea retragandu-se prea curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×