Symbian Guru trece la Android, satul de lipsa de rezultate a celor de la Nokia

Autor:  | Publicat în:  Symbian 2.071 ori
<b>Symbian Guru trece la Android, satul de lipsa de rezultate a celor de la Nokia</b>Atunci cand te autointitulezi "Symbian Guru", ai un public cu asteptari serioase de la tine... iar cand renunti la site-ul cu acelasi nume si treci la Android, asta inseamna ca Nokia are o problema. Este cazul lui Ricky Cadden, cel care a fondat Symbian...

Atunci cand te autointitulezi "Symbian Guru", ai un public cu asteptari serioase de la tine... iar cand renunti la site-ul cu acelasi nume si treci la Android, asta inseamna ca Nokia are o problema. Este cazul lui Ricky Cadden, cel care a fondat Symbian Guru si care s-a saturat sa astepte ca Nokia sa scoata un Symbian decent.

In ultimul post pe site-ul Symbian-Guru.com, Cadden afirma ca "incepand de azi nu va mai updata Symbian-Guru.com si voi achizitiona un smartphone Android". Acelasi guru declara ca nu va mai sustine un producator de telefoane care lanseaza terminale precum N97, o dezamagire totala. Cadden ne asigura ca e fan Nokia inca din 1999, dar ca s-a saturat sa astepte un produs providential.

In aceeasi scrisoare de ramas bun, Symbian Guru subliniaza defectele lui Symbian, dar si cele ale companiei Nokia, indicand si modalitati prin care se pot acestea remedia. Este mentionat chiar faptul ca Symbian sta mai bine decat Nokia si ca finlandezii ar face bine sa-i contacteze pe cei de la HTC, pentru un hardware mai performant.

In final, aflam ca domnul Cadden a trecut la Nexus One... mai e nevoie de cuvinte?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×