Tableta Nvidia SHIELD primește În aceste momente actualizarea la Android 5.0 Lollipop

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 671 ori
<b>Tableta Nvidia SHIELD primește În aceste momente actualizarea la Android 5.0 Lollipop</b>Un alt produs de top ce intră în acest prim val de update-uri la Android 5.0 Lollipop este și tableta Nvidia SHIELD, informație despre care aflăm prin intermediul unei postări de pe platforma Reddit. De asemenea, user-ul dppow ne dezvăluie că...

Un alt produs de top ce intră în acest prim val de update-uri la Android 5.0 Lollipop este și tableta Nvidia SHIELD, informație despre care aflăm prin intermediul unei postări de pe platforma Reddit. De asemenea, user-ul dppow ne dezvăluie că acest update sosește via OTA (over-the-air).

Astfel, în cazul în care deținem o tabletă Nvidia SHIELD, tot ce va trebui să facem este să verificăm din meniu dacă actualizarea în cauză este disponibilă, după care să descărcăm pachetul software prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi.

Tableta Nvidia SHIELD primește În aceste momente actualizarea la Android 5.0 Lollipop

Printre specificațiile acestei tablete de gaming se numără un display Full HD de 8 inch, un procesor quad-core Nvidia Tegra K1 de 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă, un GPU 192-core ULP GeForce Kepler, o cameră foto de 5 megapixeli și difuzoare stereo frontale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×